VITAMINE

Product Image

Medi-bone

Medi-Bone a fost special conceput pentru controlul problemelor de natură nutrițională, manifestate prin slăbiciunea picioarelor pentru găinile ouătoare, probleme ale oaselor datorate creșterii în greutate în timp scurt la curcani și pentru reducerea “ologelii” la broileri, curcani și fazani crescuți în ferme. Ajută la dezvoltarea normala a oaselor prin imbunatatirea utilizarii mineralelor de catre organismul pasarilor, in special a Calciului si Fosforului.

Product Image

Medistress+Se

Medistress+Se lichid reprezinta o combinatie unica, complexa si echilibrata de vitamine liposolubile si hidrosolubile, aminoacizi esentiali si minerale chelatate pentru administrarea in apa de baut la pasari si porci.

Product Image

Ade Oral

Solutie pentru administrare orala. Indicata la deficit de vitamine A, D3 si E la pasari, porci si alte specii de animale

Product Image

Medibreeder

Este un produs formulat stiintific, cu o concentratie ridicata in vitamine din complexul B, imbogatit cu vitamina C si este conceput special pentru a spori si mentine procentul de ecloziune si viabilitatea embrionilor. De asemenea, favorizeaza cresterea si mentinerea sanatatii, atat la efectivele de reproductie, cat si la descendenti.

Product Image

Livercare

Livercare este un potentiator metabolic & hepatoprotector, ajutand la detoxifierea ficatului si reducand simptomele clinice, atunci cand furajul a fost contaminat cu pesticide, micotoxine sau dupa tratamente severe sau de lunga durata cu antibiotice. Previne si trateaza sindromul ficatului gras

Product Image

Provita

Provita este un amestec de prebiotice, probiotice si si vitamine utilizat la broileri in primele zile de viata si/sau in deficit de vitamine sau dupa trecere prin boli cu manifestare digestiva.

Product Image

Vita C WS

Vita C WS este pulbere cu vitamina C, perfect solubilila in apa. Utilizat in perioada de stress termic.

Product Image

Mineral Forte

Este un produs special conceput pentru PASARI, asigurand un raport eficient de calciu si fosfor organismului, totodata fiind si o sursa bogata de minerale si oligoelemente. Reprezinta un ajutor suplimentar in perioadele de productie maxima, la integritatea scheletului, performanta in reproductie.

CONTACT

animal.medics.romania@gmail.com

Dr. Adina Stefanescu
Zona Muntenia și Moldova
Dr. Attila Bako
Zona Transilvania