Omniclean

Spuma pentru curatare rapida

Agent de curatare puternic, cu actiune rapida de la oamenii care v-au adus OMNICIDE™

*Detergent spumant cationic* Pentru prima etapa de curatare

*Pentru pre-spalare* Eficient impotriva bio-filmului

*Nu este coroziv in dilutie

OMNICLEAN™ este un agent de prespalare, detergent spumant. Potrivit pentru toate suprafetele dure, aplicat fie prin sprayere, fie ca spuma.

OMNICLEAN™ este agentul de curatare ideal pentru toate tipurile de adaposturi pentru animale si echipamente din adaposturi inainte de dezinfectie si este ideal a se folosi impreuna cu OMNICIDE™ pentru curatenie si dezinfectie totala.

OMNICLEAN™contine un nivel inalt de surfactanti non-ionici si cationici. Nu este caustic si are miros slab.

OMNICLEAN™este potrivit pentru curatarea suprafetelor si echipamentelor din toate tipurile de adaposturi de animale, clinici si cabinet veterinare,  industrie alimentara.

OMNICLEAN folosit impreuna cu OMNICIDE dezvolta un randament maxim in ceea ce priveste eficienta de contaminarii.

OMNICLEAN  nu este coroziv in dilutiile recomandate de producator si nu ataca metalele sau materialele plastice. Este stabil si efficient atat in apa rece cat si calda, este usor de folosit si economic.

OMNICLEAN este un produs cu dublu scop, combinand pe de o parte curatarea si in acelasi timp de contaminarea, ambele intr-o singura operatie. Poate fi utilizat intre schimbul de ture, atunci cand nu este timpul necesar tuturor procedurilor de decontaminare, cu mentiunea ca acesta sa fie utilizat in mod continuu.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE

Se dilueaza OMNICLEAN™ cu apa 1:160 - 1:320 si se pulverizeaza pe suprafetele ce trebuiesc curatate, sau folosind o lance de spumare se acopera cu spuma suprafetele. Se lasa sa actioneze intre 5 si 10 minute si se spala cu apa curata (ideal a se folosi aparat cu presiune). Se aplica OMNICIDE™ (sau alt dezinfectant) pe suprafetele curatate.

Pentru suprafetele cu strat mai gros de murdarie, se dilueaza OMNICLEAN™ 1:160, se lasa 5-10 minute si se spala cu apa curata.

PRECAUTII SECURITATE

A se purta manusi / echipament / ochelari de protectie.

IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: A se spala cu multa apa.

IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: În cazul contactului cu ochii, spălaţi imediat cu multă apă timp de cateva minute. Indepartati lentilele de contact daca este cazul si continuati spalarea cu apa.

Daca iritatia ochilor persista cereti ajutorul medicului

Spalati bine mainile dupa manipulare aprodusului. Daca apar iritatii ale pielii, cereti sfatul medicului. Scoateti hainele contaminate si spalati-le inainte de reutilizare.

Produce iritatii ale pielii

Produce efecte nocive grave pentru ochi