Omnicide

Reprezinta un dezinfectant dedicate sănătatii animale, cu cel mai larg spectru de actiune, care conține glutaraldehide și clorura de alchil (C12-18)-dimetil-benzil-amoniu(COCO QAC) .

               Omnicide™ este dezinfectantul ideal pentru adaposturi de animale (ferme de păsări, porci și de bovine, grajduri, custi pentru caini, pisici si alte animale de companie, statii de incubatie ),clinici veterinare, industria alimentară (abatoare, camere de pregatire a alimentelor, camera frigorifice), spitale și dezinfectie generala. Este cel mai efficient impotriva unei game largi de bacterii, fungi și virusuri ,inclusive boala Gumboro, boala de Newcastle , boala veziculoasa a porcului , antrax, bruceloza, morva și micoplasma.

*******Spectru larg de actiune

*******Activitate reziduala prelungita

*******Actioneaza rapid

*******Activ in prezenta materiilor organice

*******Nu este coroziv in dilutie

Conține :15 % - glutaraldehida( provenienta: GERMANIA(BASF) sau SUA(DOW)) ,

10 % - clorura de alchil(C12-18) dimetilbenzilamoniu(COCO QAC)

OMNICIDE™, prin combinatia sa de ingredient originale care lucreaza sinergic in toate conditiile de mediu, si prin actiunea reziduala de durata, a capatat un statut de “brand favorit” la nivel mondial. Este folosit si apreciat in zonele ecuatoriale si subecuatoriale, acolo unde animalele, pasarile, pestii sunt crescute si hranite cu furaje cu continut proteic ridicat. Totodata, OMNICIDE™ a devenit produsul cel mai folosit in toate programele de biosecuritate ale fermierilor si unitatilor de abatorizare,acolo unde riscul de contaminare cu agenti inalt patogeni este ridicat. De aceea, OMNICIDE™ a ajuns sa fie utilizat in mai toate sectoarele de productie precum: cresterea tuturor categoriilor de pasari, statii de incubatie, unitati de abatorizare si procesare a carnii, cresterea porcinelor, rumegatoarelor, iepuri, animale de blana, cabaline, clinici medicale, piscicultura, horticultura.

 OMNICIDE™este cel mai testat dezinfectant din lume. Activitatea si actiunea OMNICIDE™ au fost testate independent de multe institutii guvernamentale in lume, universitati si institute de cercetare din Marea Britanie (DEFRA), Irlanda, Germania, Franta, SUA, Brazilia, Peru, Mexic, Vietnam, Taiwan, Australia, Japonia, China, iar lista poate continua.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Persoanele hipersensibile (care sufera de astm, bronșită cronică ) nu ar trebui sa manipuleze produsul concentrat . Citeste toate măsurile de siguranță înainte de diluare.

OMNICIDE poate fi utilizat in toate fazele procesului de decontaminare, si anume:

  • in dezinfectia finala a halelor de productie a animalelor;
  • in dezinfectoarele rutiere si covorasele de la intrarea in ferme;
  • se poate folosi in procedurile de nebulizare rece sau calda;
  • pe tot fluxul tehnologic al statiilor de incubatie, abatoarelor si unitati procesare carne, clinici veterinare si alte tipuri de unitati din industria alimentara, in horticultura.
  • Ferme de pasari, porci si rumegatoare:
  • In statiile de incubatie: pentru ouale proaspat recoltate; pentru ouale din statia de incubatie dezinfectia se face cu ceata rece  sau calda (dilutie 1:4); pentru echipamentele din statii de incubatie si/sau ferme plus vehiculele transportoare .
  • In abatoare si alte unitati de procesare a carnii se poate folosi atat dezinfectia umeda cat si sub forma de ceata rece sau calda.
  • In horticultura, pentru banane si citrice sau pentru castraveti si tomate

OMNICIDE™ dezinfectantul utilizat dupa spalarea cu spuma detergentul OMNICLEANTM asigura biosecuritatea completa!

Omnicide™ se diluează doar cu apă curata (temperaturaapei: 3-25°C), în conformitate cu ratele de dilutie recomandate.