Omnicide FGII

Gama dezinfectantilor Omnicide Food Grade are disponibile 2 produse: Omnicide FG™ si Omnicide FGII™, acoperind necesitățile industriei alimentare, de la producție la produse ambulate și finite. Acestea sunt utilizatepentru a dezinfecta vehiculele de transport, abatoarele, depozitele frigorifice, zonele de procesare ș prepararea alimentelor, zonele de ambalare a alimentelor și vehiculele de distribuție. Dezinfectantele Omnicide FG sunt potrivite pentru sectoarele de exploatare a animalelor si pasarilor, procesarea carnii, cultivarea legumelor și fructelor. Omnicide FG™ și Omnicide FGII™ distrug agenții patogeni responsabili de contaminarea si deteriorarea alimentelor, cum ar fi E. coli, Salmonella enteriditis, Salmonella typhimurium, Listeria monocytogenes, Pseudomonas aeruginosa și Aspergillus fungi.

OMNICIDE FGIIeste un dezinfectant cu spectru larg de actiune destinat industriei alimentare, prepararii alimentelor, agriculturii, horticulturii, acvaculturii, cultivarii si procesarii plantelor.

Spectru larg de actiune;

Actiune reziduala demonstrata;

Nu altereaza gustul;

Distruge virusurile, bacteriile, fungi si ciupercile;

Activ in prezenta materiilor organice;

Nu are miros, nu are culoare.

Omnicide FGII™ nu modifica calitatile alimentelor sub nici o forma (a fost testat de Campden BRI Food & Drink Research Association din Marea Britanie)

Nu este coroziv in utilizarea diluțiilor recomandate

Se poate folosi pe suprafețe metalice și din plastic

Nu va strica cutitelesi echipamentele de taiere

Pentru curatarea dinaintea dezinfectarii este ideal a se folosi detergentul destinat

îmbunătățirii performanțelor dezinfectantelor Omnicide, Omniclean™

Contine: glutaraldehida 15% si clorura de cocobenzildimetilamouniu 10%

Notă: Detergenții pentru curățare trebuie să fie pe baza de surfactanți cationici. Nu utilizați detergenți anionici, cum ar fi detergenții de uz casnic, care conțin lichide cu compuși de sodiu, deoarece acestea vor dezactiva dezinfectanții.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE

Abatoare și mijloacele de transport ANIMALE:

Se curăță bine cu un detergent cationic, pentru a îndepărta murdăria, fecalele, sângele și alte materii organice. Dezinfectia pardoselii, pereților, tavanelor și echipamentelor se face cu

Omnicide in diluție de 1:60.

PREPARAREA ALIMENTELOR și CAMERELOR FRIGORIFICE DE DEPOZITARE

Pereții, pardoseala și tavanul se spala cu un detergent cationic, apoi se dezinfecteaza peste tot cu Omnicide in diluție de 1: 100.

Blaturi de lucru si tocătoare, etc.

Se spală cu ajutorul unui detergent cationic, apoi se dezinfecteaza cu Omnicide in diluție de 1: 100. După 10 minute, timp de contact, se spală cu apă potabilă curată.

CUTITELE și echipamentelor de preparare a alimentelor

Se spală cu ajutorul unui detergent cationic, apoi se scufundă în Omnicide in diluție de 1: 100 timp de 10 minute. Se indeparteaza ustensilele și se clătește folosind apă potabilă curată.

OMNICIDE-FGII- poate fi folosit de asemenea pentru dezinfectarea clinicilor veterinare, cabinetelor veterinare si adaposturilor de pasari, porci, rumegatoare si animale de companie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*