NUTRIGANO™

gaina

Nutriganoeste un amestec concentrat de uleiuri esențiale de Oregano care menține integritatea intestinală, imbunatateste starea de sănătate a tuturor animalelor. Amestecul de uleiuri din extracte natural ofera un gust si o aroma ce mareste consumul de apa si furaj pe perioadele de stres.

Principala fractiune a uleiului esential de oregano este carvacrol, cunoscut pentu actiunea sa antibacteriena si anti-protozoare. Mai mult decat atat,  este un puternic antioxidant si contribuie la prevenirea peroxidarii lipidelor din tesuturi, imbunateste raspunsul imun al organismului si creste masa  muscular prin cresterea apetitului si consumului de apa.

Beneficiile speciale ale Nutrigano:

100% Natural; Este o alternative eficienta pentru promotorii de crestere;  Un instrument efficient pentru reducerea problemelor de crestere din ultima saptamana; Impiedica bacteriile sa dezvolte rezitenta; Anti-oxidant puternic; Anti-bacterial, anti-protozoare; Nu lasa reziduuri – Nu are timp de asteptare; Optimizeaza performanta; Eficientizeaza costurile in conditii diferite; Compatibil cu alte produse administrate in acelasi timp; CERTIFICAT, ACREDITAT si produs CONFORM EC Feed Hygiene Regulation 183/2005 si EC Regulation 1831/2003

Indicatii
Stimularea digestiei – mentinerea florei intestinale;
Imbunatatirea ratei de transformare a furajului, imbunatatind astfel profitabilitatea;
Optimizarea ratei de crestere la puii de carne;
Suport in perioadele de stress termic, post vaccinal, de transport, tratamente cu alte medicamente;
Revenirea la normal a curbei de ouat;