MEDICYST

gaina

Medicyst este primul dezinfectant creat ca un virucid foarte puternic, foarte efficient impotriva endoparazitilor, in special impotriva Oocistilor.

Medicyst este cel mai versatile dezinfectant disponibil la momentul actual, creat pentru a intampina cerintele specific fermelor moderne de pasari si animale ale zilelor noastre. Spectrul sau larg de activitate este efficient impotriva endoparazitilor, inclusive oocisti, impotriva virusurilor, bacteriilor, ciuperci si mucegaiuri. Versatilitatea Medicyst-ului ofera fermierilor primul produs care nu doar dezinfecteaza ci, in acelasi timp ofera controlul asupra coccidiozei in doar o singura operatiune!

Indicatii

Dupa curatarea si spalarea completa a halei sau adapostului se aplica solutia de Medicyst in dilutia recomandata, folosind o pompa setata la presiune inalta (3.000 PSI) si o lance de spumare.
Se acopera complet toti peretii adapostul ui, podeaua si stalpii pana la inaltimea de un metru. Se evita excesul de solutie aplicata pe suprafete verticale intrucat acest exces va duce la scurgerea preadevreme a solutiei de pe peretii adapostului si reducerea timpului de actiune a acesteia.
Este activ in prezenta formaldehidei!

Beneficii

*Virucid
*Bactericid
*Fungicid
*Coccidiocid. Eficient impotriva endoparazitilor excretati, inclusive oocistilor NEsporulati si a altor oua de paraziti interni, viermi intestinali.