MEDICLEAN AQUA

MediClean Aqua este un agent de sanitatie, pentru curatarea si tratarea instalatiilor de apa de baut. Este recomandat a se utiliza la depopulare pentru o curatare perfecta a instalatiilor de apa, dar poate fi folosit si in prezenta pasarilor, pentru igienizarea curenta a apei de baut.

Indicatii

MediClean Aqua poate fi folosit pentru toate suprafetele rezistente la produse oxidante. Curata tancurile de depozitare, sistemul de adapare, picuratorile, cupitele, etc, repede, usor si simplu, cu un cost de munca minim.

Instructiuni de folosire

Se administreaza direct pe linia de adapare prin aparatul de dozare sau in bazinul de apa. Se indeparteaza capacul de la capatul coloanei astfel incat aparitia unei reactii efervescente indica faptul ca produsul este prezent pe toata lungimea coloanei de apa.

Se limpezesc toate picuratorile /cupele si se permite solutiei sa circule si / sau sa stagneze pe linia de apa timp de 12 ore. Se spala cu jet de apa curate picurătorile sau cupitele, pentru indepartarea resturilor ramase.

In vederea imbunatatirii stabilitatii produsului, acestuia s-a ajustat pH-ul la nivelul necesar.

Pentru curatarea sistemului de apa dupa depopulare, se foloseste o dilutie de 1:100 pana la 1:300, in functie de nivelul de contaminare.
Pentru conditionarea apei de băut cu pasarile in hala, se utilizează o rata de dilutie de 1:10.000, de doua ori pe saptamana.

Proprietati Activitate microbiologica

* Puternic
* Actioneaza rapid
* Spectru antimicrobian larg
* pH: activ pentru toata gama de micro organisme patogene

Precautii

Evitati contactul prelungit cu pielea. A nu se amesteca cu sapunuri sau detergenti.

Unitati de ambalare :5 si 10 litri