GROWMAX LICHID

pighen

GROWMAX LICHID reprezinta un amestec unic si echilibrat de drojdii, vitamine din grupul B, aciziorganici, minerale esentialesipropandiol. Protector hepatic, ajuta la controlul agentilor patogeni din tractul digestiv .Este de asemenea sursa de cupru si electroliti. Acidifiant. Ideal pentru pasarile de reproductie la care imbunatateste pielea si penajul prin aportul de Cupru si vitamine din complexul B.

Prezentare: Growmaxeste un stimulator al digestiei, acidifiant lichid, intesificator al cresterii, protector al activitatii hepatice, prebiotic.

Saccharomyces Cerevisiae (SC) este un prebiotic si stimuleaza tractul digestiv. Ajuta la dezvoltarea florei digestive benefice organismului, mentinerea sanatatii cililor intestinali si imunitati intestinale.

Cu ajutorul acizilor organic valoarea pH-ului din primul segment al tractului digestive estecoborat, iar ca rezultat digestia proteinelor si a grasimilor este mult imbunatatita. Aceasta scadere a pH-ului (la maximum 5) impreuna cu o flora intestinala buna, creeaza o bariera anti-bacteriana si controleaza colonizarea intestinului cu flora patogena.

Vitaminele B1, B2 si B6 ajuta efectivul de pasari in caz de caderi ale cresterii, afectiuni ale pielii sau dermatite, penaj saracacios,,tulburari neurologice, scaderea productiei de oua, reducerea procentului de ecloziune, afectiuni ale ficatului si/sau rinichilor si in anemii. Propandiolul ofera un plus de energie pentru celulele hepatice, iar cuprul ajuta imbunatatirea imunitatii.