DEZINFECȚIE

Video de prezentare
Omnicide

Product Image

Omnicide

Este un dezinfectant dedicat sănătatii animale, cu cel mai larg spectru de actiune, care conține glutaraldehide și clorura de alchil(C12-18)-dimetil-benzil-amoniu(COCO QAC).
Omnicide™ este dezinfectantul ideal pentru adaposturi de animale (ferme de păsări, porci și de bovine, grajduri, custi pentru caini, pisici si alte animale de companie, statii de incubatie ), clinici veterinare , industria alimentară (abatoare,camere de pregatire a alimentelor, camere frigorifice), spitale și dezinfectie generala. Este cel mai eficient impotriva unei game largi de bacterii, fungi și virusuri , inclusiv boala Gumboro, boala de Newcastle

Product Image

Omniclean

Este o spuma pentru curatare rapida.
Agent de curatare puternic, cu actiune rapida de la oamenii care v-au adus OMNICIDE™
•Detergent spumant cationic
•Pentru prima etapa de curatare
•Pentru pre-spalare
•Eficient impotriva bio-filmului

Product Image

Omnicox

Utilizare OMNICOX:
Coccidioza – diluati Omnicox 1:50, aplicati prin pulverizare si lasati sa actionize minim 30 de minute
Criptosporidium – diluati OmniCox 1:30, aplicati prin pulverizare si lasati sa actioneze timp de 2 ore

Product Image

OMNICIDE FGII

Este un dezinfectant cu spectru larg de actiune destinat industriei alimentare, prepararii alimentelor, agriculturii, horticulturii, acvaculturii, cultivarii si procesarii plantelor.

Product Image

Septobon Lichid

Produs utilizat pentru igiena umana Este recomandat pentru aplicare in timpul pauzelor tehnologice scurte, pentru mentinerea unui nivel ridicat de igiena, corespunzator standardelor, pana la reluarea productiei.
SEPTOBON LICHID este adecvat pentru utilizarea prin pulverizarea cu ajutorul unei pompe manuale sau prin stergere umeda cu laveta curata.

Product Image

Mediclean Aqua

MediClean Aqua este un agent de sanitatie, pentru curatarea si tratarea instalatiilor de apa de baut. Este recomandat a se utiliza la depopulare pentru o curatare perfecta a instalatiilor de apa, dar poate fi folosit si in prezenta pasarilor, pentru igienizarea curenta a apei de baut

Product Image

Virucidal WP

Virucidal WP este un dezinfectant pulbere cu spectru larg de actiune pentru toate suprafetele si echipamentele.

CONTACT

animal.medics.romania@gmail.com

Dr. Adina Stefanescu
Zona Muntenia și Moldova
Dr. Attila Bako
Zona Transilvania